CASE STUDIES

Contemporary Kitchen

This modern kitchen extension in New Radnor is light and spacious and has added value to the property.  The owners wanted to open up the room and gain as much natural light as possible.  They did this by installing aluminium bi-folding doors in grey along the full length of the kitchen.  The doors can be fully opened during the summer allowing for easy access to the garden and patio area and creating a perfect space for entertaining.


The dark grey contemporary kitchen is complemented by Farrow and Ball’s Manor House Gray on the walls and Ammonite on the woodwork.  To finish the space our pendant lighting has been used to create a focal point over the island.  The hammered copper interior contrasts brilliantly with the cool neutral shades of the kitchen and generates a warm dappled glow.